Egyre több nyugat-európai vezető politikus kezdi belátni, hogy a 20. század második felében, történő erőteljes bevándorlási hullám kicsit más eredményt hozott, mint ahogy tervezték. A liberalizmus szellemében arra számítottak, hogy ezek a bevándorlók Afrikából, Ázsiából, illetve a Karib-térségből akadály nélkül integrálódni (és nem asszimilálódni!) fognak a helyi közösségekbe. Kicsit elszámították magukat. 

 
Mindannyian olvashattuk a hírekben, hogy Nagy-Britanniát kik tartják ma rettegésben. És itt nem puszta tüntetéssorozatról beszélhetünk, hanem szervezett fosztogatásokról és megfélemlítéséről. Odáig fajult a helyzet, hogy a rendőrök már nem tudják megvédeni a lakosságot, ehelyett a kertvárosi részeken felfegyverkeztek az átlagemberek, és együttes erővel szállnak szembe a csőcselékkel.

Na de miért nem avatkozik be a rendőrség? Mert politikailag korrektek vagyunk. Ha megütünk egy feketét, azt csakis rasszizmus miatt lehet megtenni, nem azért, mert deviáns viselkedésével másokban félelmet kelt.

Most Anglia a téma. De biztos emlékszünk még a franciaországi eseményekre is, ahol a helyzet ízig-vérig ugyanez. A "multikulti" láthatóan megbukott, és ez lassan a nagyobb országokban is szemmel látható lesz. Bár nem mintha nálunk nem lenne kiélezett etnikai konfliktus, csak máshol kell keresni a probléma gyökereit. És sajnos a demográfia viszonyok ismeretében ismét csak a PC, azaz a "politikai korrektség" bukását lehet jósolni. Mert már előre félek, hogy a 10-20 év múlva nyugdíjas korba eső embereknek a nyugdíját a most javítóintézetben lévő 10-12 éves cigánygyerekek adói fogják megteremteni. De biztos csak a rasszista beszél belőlem...

Egyelőre nem tudni, mi lesz a végkimenetele a mostani zavargásoknak, hiszen a politikai hatalom tanácstalan, a rendőröket nem merik éles lőszerekkel kivezényelni az utcákra, s így a lakosság továbbra sem érezheti magát biztonságban. A Tottenhamből indult lázadás már egyre nagyobb szárnyat kapott, hiszen országos szinten beszélhetünk mostmár erről a folyamatról. Márpedig ennek megállításához az kell, hogy erős kézzel, határozottan fellépjünk a garázdálkodók ellen. Felejtsük el a PC-t!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkifirka.blog.hu/api/trackback/id/tr463138139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása