Nem mindennapi aljasságot tudhat maga mögött a magyar baloldal, s médiája, hiszen legutóbbi agymenésükben rendkívül undorító módon kívánják összemosni a múlt héten történt tragikus norvég mészárlást a Jobbikkal, a MIÉP-pel, illetve a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal. Gyomorforgató, hogy egy ilyen sajnálatos eseményt egyesek politikai céljaik elérésére használnak fel teljesen alaptalanul.

Breivik kegyetlen lövöldözése után az Index kapásból belekeverte a magyar radikálisokat, hiszen első néhány cikkében már szélsőjobboldali terroristáról beszél, sőt a norvég ámokfutó és a Jobbik közötti összefonódásra hívta fel a közvélemény figyelmét. Természetesen - mint ahogy minden józan gondolkodású ember - a Jobbik és a HVIM is elítélte a Norvégiában történteket, és felháborítónak találják a média ilyen méretű vádaskodását. De Abszurdisztánban minden előfordulhat. Így történhetett meg az is, hogy egy SZDSZ-es aktivista (van még ilyen?) bűnpártolás gyanújával feljelentette a HVIM-et.
Ha már tényleg annyira bele akarunk menni az ideológiai szempontokba, előbb mindenki a saját háza táján nézzen körül! Izrael-barát, cionista célkitűzései voltak Anders Breiviknek, sőt egyes írásaiban a palesztinok elűzését szorgalmazta. Persze ez mit sem változtat a tényeken, a gyász marad.

A Jobbikkal való kapcsolatot azért hozta fel a média, mert Breivik naplójában említésre kerülnek a kelet-európai szélsőjobboldali pártok és szervezetek, köztük az előbb említett három. A merénylet előtt másfél órával Breivik szétküldte naplóját egész Európában, s a Vármegye is kapott egy ilyet. Merész és röhejes feltételezés, hogy akár közvetetten benne voltak Toroczkaiék a gyilkosságok előkészítésében. Mert manapság erről zúg a média, még ezt is próbálják bulvárosítani.
Nagy-Britanniában - az Index által csuklóból lerasszistázott - Brit Nemzeti Párt kapta az adagot minden oldalról. A média ott is be akarja sározni a széljobbot, ez történt a szigetországban is. Egy tőről fakadnak.

Mint ahogy egymásra találtak az EU-ban az "antidemokratikus" médiatörvény mocskolódásánál, úgy hasonlóan cselekednek más ügyekben is.

Az állítólagos magyar szálaknak így is nagyobb jelentőséget tulajdonítottak már eddig, mint kellene. Ne ez legyen a történet középpontjában! A szomorú valóságról beszéljünk: egy norvég merénylő tömeggyilkosságot hajtott végre, melynek 76 halálos áldozata lett. Nyugodjanak békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkifirka.blog.hu/api/trackback/id/tr343106186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása