Vona Gábor, a Jobbik elnöke volt a Szemközt c. rovat mai vendége.

Feltűnt, hogy Vona Gábor és a kérdezők között a legtöbb vitát mindig a közvélemény-kutatások eredményei okozzák. Vona hozzáállása kb. ehhez hasonló: ha a Jobbik számára kedvezően alakul a kutatás, akkor figyeljünk ezekre az adatokra, mert van valóságtartalma, ellenkező esetben pedig hamis információkat közöl és az emberek megtévesztésére irányul. (Ha már személyes véleményt kell megfogalmaznom, akkor azt mondom, hogy nem reprezentatív egy ilyen kutatás, s mivel sokszor pártfinanszírozás "segítségével" történnek meg ezek, így ne is várjuk, hogy manipulációtól mentes lesz a végeredmény.)

Egyébként azt éreztem a kérdezgetés alatt, mintha már nem lett volna miről beszélni. A két újságíró se erőltette meg magát különösebben, inkább a Jobbik elnöke tudott érvényesülni.

A "tovább" mögött látható a videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkifirka.blog.hu/api/trackback/id/tr612677615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása